Csatlakozzon egy napra a Tiszta Kárpátalja csapatához

Szerencsére egyre többen választják szabadidős programként a kerékpározást Kárpátalján éppúgy, mint a határainkon túl. Látható, hogy a kerékpáros turizmus hogy erősödik Kárpátalján és a határon túl.

Sajnos Kárpátalja nem a rendezett kerékpárutakról híres, de most itt egy remek lehetőség arra, hogy együtt tegyünk egy járhatóbb, tisztább bicikliútért. Tartson velünk, és közös összefogással teremtsünk egy tisztább környezetet magunk, illetve a hozzánk érkező bringás társaink számára!

Nyilván sokan értesültek már Önök közül a Tiszta Kárpátalja eddigi munkájáról. A program résztvevői nap, mint nap tesznek azért, hogy tisztán tartsák Kárpátalja történelmi, legismertebb turisztikai helyszíneit, valamint önkéntesek bevonásával járulnak hozzá települések rendezettebb, tisztább arculatához.

Hatalmas lendülettel, erővel folynak a munkálatok, melynek egyik állomásához csatlakozott a Kárpátaljai Magyar Turisztikai Egyesület is. 2017. augusztus 17-én és 18-án közös összefogással szervezi meg az Asztély-Beregszász kerékpárút megtisztítását, és ennek az eseménynek most Ön is részese lehet, melynek feltételei: lelkes tenni akarás a tisztább környezetért, megfelelő ruházat- kesztyű, takarításhoz alkalmas eszközök és nem utolsósorban kitartás.

(Fotó: liter.hu)

Nos, ha érez felelősséget környezete iránt, akkor itt egy remek lehetőség arra, hogy ez tettekben is megmutatkozzon!

Tartson velünk és jelentkezzen a megadott e-mail címen, illetve az alábbi telefonszámok egyikén: E-mail: kmte01@gmail.com Telefon: +380 97 094 94 45, +380 66 553 04 45 Szeretettel várunk minden önkéntes jelentkezőt!

Helyszín: Asztély-Beregszász kerékpárút Kezdés: 07:30-kor.

A program időpontja rossz időjárás esetén változhat.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square