Kárpátalja is bemutatkozik a budapesti Utazás kiállításon

A Miniszterelnökség Kárpátaljáért felelős kormánybiztosa, Grezsa István kezdeményezésére Kárpátalja is bemutatkozik az idei Utazás kiállításon. A régió természeti szépségeinek, kulturális sokszínűségének és történelmi örökségének bemutatására a Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanácsot kérte fel a Kormánybiztosság.

A stand tematikája a találkozás kulcsszó köré épül, hiszen Kárpátalja maga a „Találkozások földje”. Itt érnek össze a Kárpátok zord fenyvesei az alfölddel, ezen a vidéken ömlik egymásba a Fekete- és a Fehér-Tisza. Itt élnek együtt, békességben magyarok, ukránok, ruszinok, lengyelek, csehek és románok. Kárpátalja a Nyugat és a Kelet találkozása is, ahol barátságos környezetet teremt a modernség és a hagyomány kettőssége.

A stand tervezője és kivitelezője az Archív-Hungária Kft.

Kárpátalja turisztikai vonzerejét a természet szépsége és a sokszínű kulturális közeg adja. Ungvár, Munkács és Beregszász. A huszti vár és a vereckei hágó. Csak néhány ikonikus helyszín Kárpátalja múltjából és jelenéből, melyek vonzzák a látogatókat.

Az Utazás Kiállítás immár negyvenedik alkalommal nyitja meg kapuit, a helyszín ezúttal is a Hungexpo Budapesti Vásárközpont. Magyarország legnagyobb turisztikai szemléje 2017. március 2-5. között várja az egyéni érdeklődőket és a szakma képviselőit. A belföldi díszvendég Győr, a külföldi kiemelt meghívott pedig Oroszország lesz. Mellettük – a rendezvény történetében először- Kárpátalja is önálló standdal jelenik meg.

További információkért kövessék figyelemmel honlapunkat: www.karpataljaszeretlek.hu

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square