Egy különös házasság

A Különös történetek Kárpátaljáról sorozatunkban ezúttal Beregszász híres szülöttéről, Fedák Sáriról mesélünk. Az ünnepelt színésznő, több mint tíz éves, botrányokkal tarkított vadházasság után, különvált addigi élettársától, a szintén híres színműírótól, Molnár Ferenctől. De hogyan?

Ilyet csak egy egészen különös személyiség tud kitalálni és végigvinni. Történt, hogy Molnár Ferenc belehabarodott egy fiatal, ambiciózus színinövendékbe, Darvas Lilibe, amit Fedák Sári ugyan tudomásul vett, de amikor kiderült, hogy a 44 éves író és a 20 éves Lili már a házasságukat tervezik, különös dolgot eszelt ki.

Megkérte egykori kedvesét, hogy vegye feleségül. Az ünnepelt díva nem akart elhagyott szeretőként szerepelni a lapokban. Molnárnak volt érzéke a magánélet dramaturgiájához is: igent mondott. Az esküvői készülődés heteiben ötfelvonásos színdarabot írt Égi és földi szerelem címmel – Darvas Lilinek.

Fedák Sárival kötött házassága alkalmából sportzakóban jelent meg az anyakönyvvezető előtt, amiért az egyik tanúja megrótta. A válasz így hangzott: „Szmokingot csak premierre öltök.”

Esküvőjük után nem tértek haza, a nászéjszaka is elmaradt, hiszen a ceremónia valójában kapcsolatuk lezárása, ünnepélyes válásuk volt.

Forrás: nlcafe.hu

Fotók: 1. life.hu 2.magyarnarancs.hu

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square